Om

Min profilbild

Sofie


RSS 2.0

stil

My day! idag har jag äntligen hunnit med att träna, så skön känla och jag älskar det. idag har jag varit hos min ponny och gått en promenad med henne. idag har mamma och jag varit på jysk och inte hittat det vi sökte. idag har jag pluggat en minut sen gav jag upp.

imorgon ska jag till simhallen på idrottslektionen och simma, det är en bra träning, sen ska jag rida på kvällen. allt rullar på igen. har bara en lektion sen, företagsekonomi. helt okej!

en kille med stil är vad jag vill ha.
sovdags en godnattpuss



heroin



rusning som tusan blev det på jobbet. otroligt mycket att göra men det är kul! fick jobba över med mindre kul eftersom jag ville hem och fixa med min garderob. pappa och jag håller på attt fixa om den, så sen ska bli fin och lyxig. jag får fixa det imon, förresten imon ska jag i allafall träna för första gången på evigheter!
en godnattpuss

kom hem mitt heroin, du är min drog
i miss it, i love it

överlycklig

jag orkar inte men måste, jag vill inte men vill ha pengar. nu ska jag jobba
förresten är jag överlycklig. du är mitt beronende mitt sorts heroin.
love is my drug

nitad

jag har brännt pengar idag, nya skor, mc-jacka, massa stickat, en nittröja, smyckern och kina food.
i love it. tillsammans med mina tvillingar och mammi. vilken underbar dag.
nu har jag hållt på att fixa med min garderob det får ju inte plats där längre och allt bara rasar men jag har insett nu efter mycket kämpande att pappa måste åka och köpa lite nya hyller å sånt imon. nu ska det byggas ut!

en lång skoldag imon, sen jobb å jag som vill fixa med min garderob. jag får ta tag i det i helgen. nu ska det pluggas spanska glosor sen slepp. en goodnattpuss

my new shoes


red lips


lyckligt


förgylller min dag, red lips


gott folk


Söta mathilda


tillsammans är vi oslagbara, kärlek.




lite bilder från gårdagen. nu ska jag äta kött och potatis, I'm hungry.


carpe diem



gårdagens bravder gillade jag, vi firade adam och martin som blev 18år fyllda. ingen kamera, inga bilder tyvärr. nadja ska skicka några till mig. idag mår jag bäst och jag har legat i soffan och sett film, systrar i jeans. nu måste jag se tvåan med. den första var ju så bra!
vad ska jag ha för mig idag.. kanske sy om något nytt plagg, nita, paljettra, klippa och dona. jag gillar det!
ska också ut i det sköna vädret och rida. bäst att göra något vettigt av dagen. carpe diem

Nu är det dags för fredagsmys

vi åt godis idag i skolan det är ju fredag. jag har besökt staden, lade undan ett par skor, mötte upp elin och emmelie, köpte en klänning, köpte ett halsband, köpte ett vinrosarött nagellack, köpte en cool nättröja. nu är jag hemkommen från stallet nadja har varit med mig och gissa om jag fick mig ett gott skratt när hon red. nu ska vi göra fruktsallad och njuta av fredagen med en film. vi är peppa för imon, då är det fest och dom första höstbilderna tas. nu ska jag mysa med min bästa vän. ha en bra fredag mina vänner.


min älskling, min idol, min stjärna

Innan mörket faller ska jag jag lämna några varma rader
jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt
jag är så trött på alla mail och koder
jag vill ha dig här på riktigt i natt
och suga liv ur din halspulsåder
ja för en doft av sommarens sista dagar
när viden blåser in från england

som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
det är lätt att fantisera och mina tankar och minnen
står upp i halsen   men mycket vill ha mera

innan morgonen kommer ska jag vända kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
jag ska hämta någonting jag har förlorat
en vilja som jag faktiskt haft

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränser går

high

nu ska jag plugga naturkunskap har prov imon, allt måste hinna in i hjärnan så dags att sätta igång. bjuds också på mat hos mormor så ska dit en sväng med tänkte jag. mitt bland att plugg längtar jag så mycket till helgen, vill ha en trip till kalmar med. hoppas det hinns med! idag är sista dagen att lämna tillbaka pälsjackan om jag inte ska ha den. jag hade velat hitta någon annan  mer längre och rakare i formen.. ska jag behålla denhär ändå? jag kanske inte ens hittar någon annan sen då är det kört!

give me a high


annars får jag köra på min vanliga gamla hedliga jacka, funkar ju också!  NOT!

höst




åh mysiga höstkläder, jag gillar verkligen när man har lager på lager. skorna gjorde mig kär, får bli mitt nästa inköp kanske. nu ska jag läsa sofis mode och sova

springtur i det härliga höstvädret




det är underbart väder ute har varit ute och sprungit. himlen är nattblå, lila där solen gått ner, vinden blåser varmt och jag känner den varma höst vinden. Men på något sätt längar jag till julen det är så mysigt att bara krypa upp i soffan med en filt. doften av tända ljus och pepparkakor. den här julen ska jag ta vara på och njuta till tusen bland tusen juleljus. hah



på tal om annat så glömsk som jag är men fick ett roligt sms av nadja på min födelsedag måste bara citera det här;

Vi höjer våra glas (vattenflaskor) och låter dagen och natten bli oförglömlig, vild och aldrig ha ett slut. (vi pluggar och tränar hårt så vi somnar tidigt) ... för idag är det ingen vanlig dag, det är sofies stora dag, grattis älskling!! puss

Hon är rolig hon bara för vi inte festade i helgen, men nu peppar vi inför kommande helg det är vi värda för jag pluggar varje dag nu inför massa prov. fick veta något roligt idag iallfall. MVG på företagsekonomin, tack för det!

nu ska jag plugga engelska.
en godnattpuss

shoes

En helt underbar födelsedag fick jag till det igår och en jättebra bio. flickan som lekte med elden tack alla som gjorde min dag! finns bara en som saknas i mitt liv.

dagen har varit som alla alla andra måndagar nästan, idag fick vi sovmorgon till tio så jag passade på att gå en redig morgon powerwalk. tre lektioner i skolan sen en trip på stan fick med mig en scafs hem med leopad och spets. den gör min outfit imon. hittade ännu ett par skor på dinsko jag har ett himla bekymmer vilka jag ska köpa, vill ha alla tre men kan inte använda alla ändå.


boots med smal klack :pic modefeber kilklack med öppen tå - den andra skon kom bara med..
sen hittade jag ett par ljusbruna boots med nitar, alla kostar 499kr på din sko


nu ska jag lägga in ny musik på min ipod, i like new music. den ska vara i mina öron hela dagen imon
en godnattpuss

Vet ni vad? jag fyller år!


Släkten på lilla krogen


kära mammi (ser en aning drogad ut ha ha)å mormor


söta gammelmormor


maten var super glömde ta en bild på den goda banan spliten



Pandora armband, läderband å halsband av kära farmor tusen tack!



Pandora



min dag idag å den har jag spenderat en stund hos min ponny. hon var så duktig idag på att samla sig när jag red, undra om hon fattar att jag fyller år idag? ha ha    sen har vi varit på lilla krogen och ätit jag och en del av släkten. jättemysigt fick fina presenter. Pandora armband, halvsband och ett läder armand av farmor. En resa till vingåker av mormor. Å idag på morgonen fick jag en mc-jacka, å jättefina tavlor av mamma. Jag gillade verkligen tavlorna dom hade hennes väninna målat, det var ett stort hjärta som bild och sen stod det "varje minut är en evighet som aldrig kommer igen" som min blogg. JAG ÄR S NÖJD!
nu ska jag snart på bio med mina älskade vänner, elin och felli.




lördagsmysrebeccafrukstallad


i vintras


Nu ska jag till min efterlängtade rebecca, mycket lång tid sen vi tillbringade en lördagkväll tillsammans hemma i soffan med en bra film. vi ska lyxa till det ordentligt ikväll med fruktsallad, gillas.
nu har jag precis varit ute och sprungit så ska in i duschen innan jag beger mig. ha en bra lördag.
imon är ingen vanlig dag för dom som vet, 17bast!

party picture

fick massa bilder av nadja nyss, från vårt party. som vanligt tas det massa bilder i början men när folket kommer glöms den bort. så inga bilder från själva festen. jag kan bjuda på några bilder såhär en fredagkväll, var ju ett tag sen festen var, men bättre sent än aldrig. sen ska jag krypa ner jobb imon igen, sen ska jag tillbringa kvällen med rebecca.

vetni vad? nu måste jag sova.
en godnattpuss


förberedning i full fart


melon


paket öppning


jag fick ett superfint kort


nadja är halv


ett galet slut


fotobok




har du massa bilder hemma på datorn som ligger huller om buller, du hittar knapp det du ska ha? nu ska det bli ändrig på det! Fuji direkt erbjuder dig som har en blogg eller hemsida att skriva ner minst 100 ord om fotoboken i utbyte mot att du får en fotobok gratis, värde 344kr.  Jättebra erbjudade och en rolig grej, ta nu chansen att få dig en egen fotobok och få ordning på dina bilder en gång för alla. för visst är det mysigare att krypa upp i soffan och sitta å kolla på bilder i ett fint fotoalbum? Du kan själv välja hur den ska se ut med text och bilder. Du får även välja storlek och fäger själv så den passar just dig!Du kan läsa mer om fotoboken här!

Det gäller alltså bara att du klickar dig in här för mer instuktioner. Enda kravet som finns är att du måste ha en blogg eller hemsida där du skriver lite om fotoboken sen är det bara att skicka ett mejl till Fuji direkt.
Ta chansen att få din egna fotobok!

jobba en fredagkväll

sitter å åter wookgrönsaker, kycklig och en god sås. ska iväg å jobba snart, börjar vid 4.  jobba en fredagkväll är inte okej, bara när lönen kommer.
blir lugnt sen efter jobbet, är alldels för trött för att göra något.
nu rusning


jag gillar modet starkt nu!

en enda längtan

rusning är bara hemma och byter om nu ska jag ge mig iväg igen till min fyrbenta vi ska iväg till camilla och träna. känner mig stressad fick veta massa saker vi ska kunna till provet imon idag på lektionen, shit måste plugga ännu mer ikväll.

men snart fyller jag år, något att se fram emot. 17 bast! snart når jag 18, bara ett år kvar.
å jag vill fortfarande ha denhär pälsjackan, ge mig ge mig... längtar efter den




du är som en drog för mig, min egen sorts heroin.
å jag vill bara springa efter, lämna mig inte ensam
en enda längtan efter dig

älska dagen

pluggat, tränat, synt om jeansen hemma hos mormor- smyckade dom med nitar, coolt, kollat in sofis mode som mamma kom hem med (det gör hon varje tisdag å jag älskar det) å nu ska jag se andra avenyn på svt play. kanon
hoppas ni har haft en härlig dag för det har jag här hemma jag kände att jag behövde återhämta mig. imon ska vi till bråbo med skolan, världens ände. hah sen ska jag gå på stan med farmor och äta mat hemma hos henne. sen blir det att säga adjös åt någon som jag kommer sakna.

en godnattpussss





gillar't

mys hemma

modefeber



jag vill ha ett nätlinne kastade mitt gamla, dumt gjort. vill ha massa kläder, nytt - give me. men jag fylle ju år på söndag så om jag får ledig från jobbet på lördag kanske min kära mamma kan följa med mig. jag fyller ju år endast en gång om året!


ligger i sängen, lite hängig idag, fryser även att solen lyser.
lite ute. har fixat lite på mitt rum. har fixat en par jeans, sytt om dom lite å klipp.
nu ska jag plugga måste har ju massa prov, inlämingar å bla bla denna vecka. mycket pyssel idag.


måndag på nytt





prov på fredag, inlämnning på fredag, spanska till torsdag, svenska redovisning till fredag, tatuering på onsdag, jobb på fredag.. ja listan kan bli lång på allt jag måste göra så därför har jag flyttat tatueringstiden hinner verkligen inte men tyvärr fanns ingen tid för oktober hoppas jag har mer tid då... dags att sätta i gång att plugga nu då. döda mig långsamt så jobbigt.
visst skulle det vara skönt att flytta här ifrån ett tag?

stränder för avkoppling och återhämtning ge mig det

vet ni vad? nu ska jag plugga
tråkig måndag måste jag säga. CIAO

uppe igen

nu är jag uppe igen inte många timmar sömn, jag är himla trött men nu är det bara att hitta krafter ska fixa till mig sen åka å jobba 12-8 shit döda mig! men tror jag ska äta kinamat på min luch som tröst.

nu ska jag rusa iväg. ha en trevlig söndag
PUSS


springtur å upphittade bilder

nyss duschat efter min springtur, å jag vet att alla tycker att jag är helt knepp i huvudet att gå ut och springa en lördagkväll klockan tio. hah men så är det när man jobbar en hel dag och är morgontrött. imon börja jag kvart i tolv till åtta, shit kill me vilken helg. men najda har lovat mig att vi ska göra något roligt nästa helg bara för jag fyller år, så jag har lite att se fram emot :)

nu ska jag sova om jag ska orka upp imon
det är ju redan natten.
hoppas alla har det kul å festar loss ordentligt!
en godnattpuss


cool bild


min älskade bror



hah

massa folk


hittade massa härliga bilder sen nyår, jag längtar nästan lite efter julens festligheter.
dom tiderna är snart tillbaka.

Nu är det dags för fredagsmys

jag red ut i skogen idag på morgonen när solen sken varmt, så härligt å jag älskar det lika mycket som Select tror jag. sen åkte jag direkt till frissan å jag blev faktiskt rätt nöjd, det hör ju till det ovanliga, visste inte ens att jag kunde bli nöjd men visst jag ser ju ut som ett lik så blek som jag är men det är ju inte frisörens fel.
gick en snabbis på stan, hittade ett par skitsnygga skor. men jag kan verkligen inte köpa mera nu. måste spara, måste lära mig att spara!



Låten med Martin Stenmarck är jättebra och texten stämmer in i mitt liv som om den var skriven till mig.

Jag fick ett svar, ett rakt besked, nån dag kvar, inte mer, det är så det e´
Jag andas tungt, du sover lugnt, mitt i en dröm, en sista sömn. jag vet hur det e´
det är så de e´

Håll mig hårt, en sista gång säg mitt namn
Älskling ljug, gör vad du kan, se på mig, som du gjorde då
När jag var allt som du litade på
det var då


nu är det dags för fredagsmys om det är så det sissta jag gör
med en underbar person
för resten av helgen jobbar jag. HELATIDEN!
ha en bra fredag. Puss

tjabbel

klockan är mycket och jag längtar till imon. då ska jag klippa mig & färga om det! kan behövas mitt hår är jävligt slitet, men det värsta är om det blir för kort.
Idag har vi haft framtidsdag i skolan, rätt okej för man slipper ju alla vanliga jobbiga lektioner, lite variation skadar ju inte. sen jobbat var kul på jobbet med så den här dagen blev inte så farlig som jag trodde men jovisst är jag trött tur att det är studiedag imon. men jag ska upp vid åtta ändå, ingen sovmorgon för mig inte, ska rida å sen till frissan. så nej jag ska inte till kalmar som alla andra även om jag skulle vilja jag ser istället fram emot kvällen, bara ligga å mysa en fredagkväll det var inte igår det hände så jag ska njuta.

nu ska jag sova, alla andra sover ju redan.
en godnattpuss

sysselsatt å fullbokat!


min dag har varit jobbig och jätterolig, vilken kombination! skolan, rida select, sen arbobics på gymmet å så var klockan åtto och dags att plugga. börjar bli klar nu, sitter mest och pratar med folket. vilken dag, men känner på mig att morgondagen blir sneppet värre för då händer inget kul, skolan till halv 4 sen jobb til halv 9 antar att jag är rätt slut då. studiedag på fredag men då är det också fullrulle, klippa mig och rida. jag kan nu konstatera att mitt liv är rätt sysselsatt och fullbokat!

I helgen skulle jag vilja göra något roligt, synd att jag jobbar både lördag och söndag.
inget att se fram emot. kanske att jag kan se fram emot nästa onsdag då jag ska tatuera mig.
eller är det något att längta efter? smärta? HAH

nu ska jag sova
klockan ringer vid 6 imon för jag ska förbi jobbet
innan skolan börjar. En godnattpuss

nu längtar jag bara att få åka utomlands, flyta runt i polen å bara få vila ut mig. ta mig härifrån!





Bulgarien 08

massa tonsnack, ingenting alls!

försökte blogg igår men dator dog och självklart hade jag glömt laddaren hos mormor. men nu är den igår igen, äntligen! börjar vänja mig vid håret och de flesta tycker det är fint. men ska ändå ha min tid hos frisören på fredag, klippa topparna och matta ner det lite.
idag har förutom att varit i skolan, varit ute på en redig powerwalk med nadja, vi gick dalen(5km) på en halvtimme herregud, vi sprand nästan! hahah. sen åkte jag och mamma iväg och tränade hos camilla med min ponny, jag njuter varje gång. vet aldrig när jag kommer dit nästa gång. hon ska ha barn imon några veckor så sen ska hon vara mammaledig, min favorittränare typsikt!

nu ska jag snart sova.
förresten ted har lovat att hjälpa mig med designen,
(därför den är lite ful och ändrad nu)
äntligen ska jag få en fin blogg jag med!
sov gott en godnattpuss




old picturs and I like them!

SVART HÅR

sitter och kolla på ensam mamma söker rätt okej program måste jag säga. Påtal om igår blev kvällen lång och slutade lite galet hemma hos samantha. hah

idag har jag bara legat i soffan och inte gjort allt för mycket, åkte en sväng till stallet och red. select hon är min livgnista, hon är hela mitt liv och jag vet inte hur jag skulle klara mig utan henne. jag älskar henne

åh vet ni? jag har klantat till det ordentligt! jag har färg och klipptid hos frisören på fredag men orkade inte vänta så tänkte att jag kan väl lägga i lite själv hemma jag skulle ju bara bli lite mörkare, typ mellan brun. JAG BLEV NÄSTAN SVART ! SHIT DÖR! blir frisören direkt på morgonen imon såhär kan jag inte gå utanför dörren.

nu ska jag kolla på en film sen somnar jag nog rätt döende.
en godnattpuss



bild från igår kväll, nadja och jag. vilket fint hår jag hade där. saknar det redan!!


födelsedagsparty

ett himla kort inlägg får det blir nu för jag måste hoppa in i duschen och börja fixa med maten. snart kommer alla!
nadja är pågång hit också snart. musiken dunkar redan i hela huset, ikväll ska det bli fest här, en fest ingen kommer glömma. ta på finklänningen och höj glasen. nu jävlar! jag är pepp, alla är peppa! det kommer bli kanon kul!

nu väntar duschen, and party.
i like it. puss ha en fin lördagkväll!






ge energi

jag är inte sugen på någonting, allt är nere i botten. tröttheten tar ut mig helt, jag har fastnat i ett mörker är det för att sommaren är över så fort? jag vill inte ha kall kylig vinter än, jag hoppas på en lång höst.
allt är jobbigt och tråkigt, skolan är tråkigaste och jobbet ännu värre. jag som måste jobba imon igen. usch
när jag börjat se bra på saker så kommer nya överraskningar fram. jag kommer sakna många människor månaderna framöver. ensamhet. tur jag har mina bästa vänner, jag älskar dom! just nu är det bara dom som kan få mig på gott humör och tyvärr mitt shoppingberoende. men det gör faktiskt mig lycklig att köpa kläder, massa kläder, skor, smycken- i like it! dålig varna.



nu måste jag sova så jag blir pigg, ge mig energi.
sov gott, i helgen väntas stort party! nadjas och mitt födelsedagsparty.
en godnattpuss

fint väder och träning


först deltävlingen i ponny allsvenskan och vi tog hem det med en stor vinst

nu ska jag åka till min livgnista och rida lite lugnt, håller på att sätta igång henne igen efter att hon hade streckt sig. sen tänkte jag åka och träna på gymmet, först fatatack, core och arobic. låter riktigt kul. har inte tränat sen i fredags så måste ta tag i det nu, men allt hinns inte med jämt tyvärr.

nu ska jag sätta mig på min cykel och cykla till stallet.
det är ju fint väder :)
PUSS



tråkig tisdag

jag är så himla trött, och nu har jag suttit här vi datorn alldels förlänge. tiden bara rinner iväg när man sitter här tycker jag. måste ta tag i lite plugg. funderar på om jag ska cykla iväg till gymmet och träna lite eller om jag ska ta en helkväll och bara vara hemma? det återstår att se. men det är ensamt och tråkigt här hemma utan sällskap.
har för det mesta suttit och fifflat och trixat med mina kinestecken, eftersom jag inte kan kinesiska måste jag komma på själv om det är rätt.. lite svårt, går ju inte att ändra sig sen..

nu hör jag att maten är klar och magen kurrar bäst jag går
och äter lite. mumma.
hoppas trostsallt att det blir en filmkväll ikväll med någon som
betyder rätt mycket. hur kan en person betyda så mycket när
man knappt känner den? tål att tänkas på.

ha det nice! puss ciao