Om

Min profilbild

Sofie


RSS 2.0

Hallowen scary party

tränat ordentligt idag, är trött nu. men inget hindrar mig toonight's gonna be a good night!! jag pepp och mina tjejer med. ska försöka få till den dära omöjliga sminkningen nu. men skitsamma destå fulare destå läskigare :)
funderar på vad jag ska ha för skor? pumps eller höga overknee stövlarna? hmm . vet inte kommer frysa hur eller hur. jag ser fram emot en bra kväll och inget hindrar mig från att jag jobbar 10 timmar imon. oh shitt. ikväll ska jag klä ut mig till något läskigt typ lik, imon blir jag ett på rikigt tro mig. ska försöka ösa nu och palla trycket! hah SKÅL!
ha en trevlig hallowen, det ska jag ha! absolut!


förra hallowen var jag och emmelie djävular. haha



haha.

långa dagar

klockan ringde strax innan sju idag å då var jag bra trött, men bara att stiga upp select skulle till vetrinären. massa rötgenbilder, sprutor och en drogad select. men jag var där hos henne som alltid. nu ska hon bara vila sen ska vi tillbaka om två veckor hoppas allt är bättre då. nu har jag iallfall trygt i mig en pizza var inte sugen på det men mamma orkade inte laga mat och jag ska iväg till jobbet nu. börjar kl fyra. vilken underbar fredag hahah, men pengar behövs ju.

det är fruktansvärt kallt ute, jag tror min fötter fryser till is.
måste skynda mig nu att göra mig iordning å sticka till jobbet.
jag längtar till imon, men undra bara hur jag ska få till såren i ansiktet?
trevlig fredag till er som slipper jobba.


drops of blood

jag är förbannad lika bra att inte skriva men måste skriva av mig lite helt enkelt. jag hade set fram emot en toppen helg med mycket fest, nu vet jag inte hur sen slutar .. ska jobba tio timmar på söndag. undra om jag lever sen? bäst att åka till select, vi har iallfall varandra.

tyck synd om mig det var det sista du sa
jag vill spara plats åt någon annan å låta det vara tomt det är nu när det blöder det gör ont
det är toma ord som fastnar för jag låter dom vara kvar men jag har lovat denhär gången att
ge allt jag säger att jag har. jag kanske stannar här och skriver fast jag längtar bort.
Du försöker ställa mig emot vägen men jag står aldrig still, för jag tror att livet just har börjat
och det blir vad jag gör det till. nu när mitt hjärta blöder, det läcker blod.


bara om Select

nu är jag hos mina tvillingar, har ätit ben and jerry's glass och sett twiligt nu kollar vi på bonde söker fru. alltså inget bad men jag överlever. imon ska jag jobba så jag har tagit varit på dagen till tusen idag, städat och fixa mitt rumt, det måste alltid få bli lite finare. tränat och varit hos select. det var så skönt i detta höstväder och när jag kom cyklade sprang alla ridskolehästarna i hagen som en flock, sparkade och gjorde lyckohop. då kände jag lycka det var så fint att se när dom sprang in hösten.haha.
select behöver mig nu, jag ska hjälpa henne hon är den bästa jag har och ska ställa upp på henne, precis som hon gjorde för mig. hon har något som ingen annan har, en stor famn jag kan gråta ut i, den är alltid öppen för mig. idag när jag kom stod hon vid grinden i hagen och väntade, hon fick mat och jag tog på henne sin pyjamas, den får man ta på sig tidigt när man är sjuk som jag sa till henne. jag önskar bara att hon kunde läsa dethär lilla flicka select stanna hos mig föralltid.


jag tror det finns en kraft i världen som lever under ytan
nått primitivt och vilt som vaknar när man behöver en knuff
för att överleva.
likt vildblommor som blommar efter att branden härjat i skogen
de flesta är rädda för den och gömmer den långt inne
med det finns alltid dom med modet att älska det otämjda.

Lilla flicka Select
jag älskar dig

 


over knee stövlar



sitter i bilen är hemma vilken minut som helst hoppas jag, har ont i rumpan. lite blev det shoppat idag iallafall, overknee stövlar äntligen. sen lite annat som bara behövs liksom. imon skulle jag och mina tvillingar åka till kalmar vattenpalats och bada, nu är dom sjuka. åh jag vill dit, men vad göra man? kan ju alltid försöka övertala dom. typ betala inträdet åt dom eller något. jag måste få vara en delfin för en dag. älskar att simma runt i vattnet. mål illa nu att titta på datorn bäst att sluta.


vingåker outlet/slash/tigerfabriken

nu är vi snart framme, bara en mil kvar och jag har sovit hela vägen. skööönt! åh vad jag ska shoppa, bara det finns det jag vill ha. å på hemvägen ska vi leta reda på mina over knee stövlar. yess trevlig dag där hemma.

trevligt


1. stan å fix med najda, inhandlade lite inför hallowen. 2. hårdträning med nadja såklart. 3. stallet å fix med select. imon ska jag åka till vingåker outlet som jag fick av present av mormor å morfar. ladda upp med filmer å hämtade min bror mobila brevaband. kan behövas å pengar kommer också gå åt.
nu ska jag stoppa i något i magen sen sova, upp tidigt imon. en godnattpuss

sunday

kvällen igår blev lyckad, hoppas moa tyckte det också. tyvärr inga bilder eftersom min kamera fortfarande är ute på egna fötter. idag har jag varit ute och gått med julia, varit hos select å nu myser jag med nadja och lysnar på party all the time . stämmer kanon på oss och vi är sååååå peppa inför hallowen.. funderar på vad vi ska ha för utklädnad iallfall mycket sår. hahh skräck

nu väntas ensam mamma söker å sen en skräckfilm om vi vågar, motorsågsmasaken.
trevlig söndag


en himla fest

jag har myst hela dagen, strotsat runt på kristdala marknad och älskat allt. tränat å sett film lite av varje helt enkelt. tyvärr hittades inte de som söktes på marknaden hade förväntat mig att komma hem med halsband av skin och en djur tand, fjäderhalsband å lite sånt ni vet. men godis å munk blev det iallafall. å nu är jag bara så pepp måste sätta fart det vara smäller till så är skjutsen här. på med smink å skinkjolen nu jävlar.

tonight's is gonna be a good night!!!



äntligen lov för mig

en lång vecka men nu är det lov och det firas imon med en stor fest då moa fyller arton år. men först fredag och nu ska jag till min fyrbenta gullignos sen mys med en annan gullig en.
har ingenting att skriva om som vanligt, rätt tråkig blogg. matteprovet var iallfall dö svårt idag. nu ska jag äta lite godis innan jag ska rida behöver energi.

behöver verkligen lov nu, ska göra massa roligt och njuta av lovet, på tisdag ska jag till vingåker outlet och ondsdag till kalmar med mina tvillingar och bada i vattenpalatset, mysigt. lite jobb blir det också å hallowenfest så klart.


imon om det är bra väder ska mamma och jag åka till kristdala marknad bara för jag inte varit där sen jag var lite kan vara mysigt att strotsa runt där och njuta av hösten. synd bara att jag inte ha en snygg pälsväst att synas i, får dra på mig jackan iställer /eller klippa av armarna. skojja

gilla läget

fläskfilén, rödvinsåsen och marängswissen ligger perfekt i min mage. nu ska jag sova. känner på mig att det kommer bli en rolig dag imorgon, bara känns så. gilla läget bara. en godnattpuss

promenix stan steakhouse

precis hemkommen från en lång promenad i höstvädret eller snarare powerwalk för att hinna hem i tid. nu ska jag duscha av mig, fixa till mig på med lite smycken å så iväg till stan. kolla runt lite kanske shoppa lite och sen ska jag möta upp tobbe och äta på steak house med det vinnade gänget. kanon!

nu måste jag sätta fart, några situps hinner jag med innan duschen tror jag. maxa träningen!


det är rätt snyggt med en rundstickad halsduk på killar med. pic modefeber

bra dag med stil

mvg i företagsekonomi A, bra jobbat kan jag vara säga till mig själv. idag har jag tränat med select och det gick så jävla bra så jag ville bara krama ihjäl henne, ja exakt vad jag ville. nu har jag sett andra avenyn och druckit oboy ja sånt får man dricka ibland .. nu ska jag läsa lite spanska å sofis mode innan det är dags att sova. längtar faktiskt lite till imon ska ju ut och äta på steak house med mitt vinnade lag sedan sp-dagen. åh yes så kul.
om inte annat längtar jag till helgens bravader och att få fira moas arton årsdag.
nu en godnattpuss

paljetter, höga stövlar och nitar gör min stil just nu plus massa smycken!

lyckligt

jag vill ha något coolt på mig i helgen, måste hitta något häftigt till helgens fest
en rätt okej helg, men mycket mys och fix. städat hos select, mitt rum och jobbat hela söndagen. överraskningarna bara ramlar över mig. jag gillar det, jag älskar allt just nu.

nu ska jag kolla klar på ensamm mamma söker (missade det igår), plugga och sen träna. lång träning det behöver jag. åh jag är så lycklig.
När det äntligen är över, så ser jag fram emot en bra helg.



Jimmy Choo, staden, coffe house

jag längar till Jimmy choo's collektion kommer ut den 14 november hörde jag något om. jag ska spara min lön garanterat!

idag har det varit en otroligt roligt dag, provet gick okej förutom att jag inte visste vad indexal var? .. bussresan på geografin var inställt istället gick vår lärare å köpte chips och godis som vi åt tillsammans med en film. rätt okej. slutade vi ett en runda på stan med mina elin och emmelie sen mötte jag upp nadja för lite mat på coffe house.
kvällen är ännu inte planerad. dags att göra det snart tror jag. trevlig fredagkväll

svarta rosor

jag vill slå klackarna i taket, jag vill att allt ska explodera och hända något otrobart.
låt det smälla till, låt allt släppa loss, ge mig en kick som håller länge. en klackspark!
en shot, en rusning eller bara något underbart. en människa med kärlek, explosion och
humor. en tid som räcker till och som kan ge mig vad jag vill. vart jag vill, när jag vill
som en resan till andra sidan världen. som en resa till det blå men aldrig mer ner i helvetet!


jag orkar, jag vet att jag vill och då betyder tid så lite för mig

en dag av bara plugg, en springtur och träning med dom nya
ridstövlarna och shit så ont det gjorde, hoppas som sätter sig snabbt!
nu mys med tända ljus, det är ju höst. en godnattpuss

Zebra

sitter och kollar på bonde söker fru och det är långt ifrån så bra som det var förr. kan dom aldrig komma på några nya program? nu ska jag dricka upp mitt te å sen sova, det är en dag imon också. förresten imorgon börjar jag halv tio skönt

i morgon skulle jag vilja ha på mig ett par zebraleggins synd bara att jag inte har några.. det betyder att jag måste åka och köpa massa nya saker.. ge mig bara tid till det.







things that make my day

fick sovmorgon idag åtminstonde en liten och jag njöt. så härligt att vakna upp och känna att man slipper rusa iväg till skolan, jobbet eller något annat. tog mig en lång och härlig frukost lite plugg å sen kollade jag på ensam mamma söker. nu har jag pluggat ännu mer. . jobbigt! ringt lite telefonsamtal också.. ska snart få i mig lite mat och ta en snabbis på stan sen träning. i like it


elegant!

hade SP-dag idag, alltså hela programmet samlat. massa tråkiga lekar och jag hade egentligen inte ens tänkt att gå. men nu är jag glad såhär efteråt att jag gick på denna dag även att jag höll på att frysa i hjäl så jag trodde jag skulle dö. mitt lag vann! åh vi bjöds på ett bra pris! hela laget ska få gå ut och äta på valfri resturang, på valfri dag och valfri tid. så nästa onsdag klockan arton ska vi njuta av vinsten på steak house. oh så gutt!

resten av dagen har jag pluggat och tränat. å imon är det studiedag, lycka
tyvärr måste jag plugga lite men slipper iallfall pallra mig upp till skolan
har nyss checkat in sofis mode för det är ju tisdag, å sett avenyn, lycka

nu för det mesta springer jag bara runt om dagarna och försöker hitta ett par snygga lårhöga stövlar oveknee
men går inget bra i mitt letade. rusning snart är det sommar igen! hah


något tips vart jag kan finna dom perfekta?

helvete

haft en dålig dag, helvetes dag. alla har bara gått snett och överraskningarna har samlat på mig, planerna har ändrats och ja finns något mer som kunde hänt? gick iallfall någolunda bra att rida för marie. nu kollar jag på hollywood fruar å sen ska jag krypa ner under en filt med min musik - ge mig en ny dag.

en godnattpuss

(blogg.se krånglar så jag kan inte ladda upp bild, ni ser ju vilken dålig dag!)

helvete

haft en dålig dag, helvetes dag. alla har bara gått snett och överraskningarna har samlat på mig, planerna har ändrats och ja finns något mer som kunde hänt? gick iallfall någolunda bra att rida för marie. nu kollar jag på hollywood fruar å sen ska jag krypa ner under en filt med min musik - ge mig en ny dag.

en godnattpuss

(blogg.se krånglar så jag kan inte ladda upp bild, ni ser ju vilken dålig dag!)

Odiolosdomingos

idag är en sån dag man vill ligga under täcket hela dagen dessutom regnar det ute! kvällen igår var rätt lyckad, förutom snesteget. jag tyckte med vi virrade runt bland dom olika festerna hah så vi så bara delar av fotbollen! tabbade dessutom mitt minnerskort någonstans, vilket betyder att alla bilder och låtar på mobilen är borta. men jag tror jag skippar att köpa ett nytt jag vill köpa en ny mobil istället. nu ska jag lägga mig under täcket igen för jag ska jobba vid fyra så måste bli bra i huvudet.  jag ska äta mc chicken idag det är jag värd! eller inte.
del domingo

loved tonight

i höstnattensljus då dansar vi
i höstnattensljus då älskar vi
i höstnattensljus för vem vill sova då ..


nu drar vi på fest och dansar till morgonen gryr. ha en bra lördagkväll pusss


spendera lördagen

mycket roligare att skriva nu när det är lite mer stil .. hah
nu ska jag snart ut å promenera med elin om jag får med mig henne sen en stund till stallet för att rida. sen kan man säga att kvällen börjar så ska jag hem och fixa å trixa med mig själv. vet iallfall vad jag ska ha på mig :D peppt
synd bara att jag ska jobba imon så måste ta dte lite lugnt, men det är ju en annan historia.
ikväll ska jag dansa till lady gagas nya låt boysboysboys för jag älskar refrängen inte verserna.
men först spendera lördagens dag
ha en trevlig lördag jag ska göra min till något bra!
































en underbar bild på mig och elin

Fräscht

shit vad klockan är mycket men nu är designen äntligen klar, ted hjälpte mig med det hela stora, men nu har jag suttit någon timme själv och ändrat lite färger och bilder å så. dags att sova är så himla trött att ögonen är fyrkanter tro mig. hungrig är jag också, magen krurrar, men sömn behövs först imon är det ju party.

sov gott

ny stilying å fredagsmys

som ni ser är bloggen lite konstig, håller på att ändra om här med Teds hjälp. så snart ska den nog vara i ordningen igen.

ikväll har mormor och morfar varit här och ätit taco. vi åt taco i skolan med så det tod jag gånger två idag plus fika på den så jag tog mig en promenad. nu ser jag på idol å myser med godis.
en tidig godnattpuss

coffe house skinkjol just snyggt!



en rudna på stan, en lång fika på coffe house med älskade becc å hem kom jag med en skinkjol och rätt så mycket annat ihop plock. men kjolen är en aning stor. ska det vara så svårt att hitta den perfeka skinkjolen?
fårse om den ska få en plats i min garderob, jag funderar...

nu ska jag ut och promenera, förbi gymmet för att få snygga armar.
hörde att det ryckats om fest imon. det vill vi väl ha? peppa
trevlig fredag


.

myst med en bra film å nu ska jag sova. godnatt

lite nytt av allt


fint från modefeber

 

kom på att jag alltid bloggar på kvällarna, men det har liksom bara blivit så.. det är då jag tar mig tid till datorn. tänkte därför slänga in ett inlägg nu istället.
skolfotot avklarat och även skoldagen. en lång dag, vissa dagar känns bara längre än andra. har varit så himla trött idag, tur mina underbara får mig att hålla humöret uppe.
länge sen jag inhandlade något nytt tycker jag! jag önskar mig ett par lårhöga stövlar (fast jag vet inte när jag kan använda dom, känns inte som dom passar in i skolan och det är ju där jag tillbringar mitt liv typ), en ny halsduk, lite nya ringar (två, tre, eller kanske fyra jag älskar ringar), lite nytt av allt helt enkelt!

men nu ska jag fixa lite och sen iväg för en träning med min ponny för Marie.
hon är härligt bra hon. ha en trevlig torsdageftermiddag


check my day

varit hos min fyrbenta. packat väskan för imorgon. tränat two hour BRA!. rusat genom duschen. målat naglarna röda. fixat lite plugg. mat i magen chek! dagen är avklarad och mycket har jag hunnit med!
imon är det skolfoto, jag hatra det lika mycket varje gång eftersom jag alltid blir lika konstig på bild. vad ska man ha på sig? något diskret kör jag på.

nu ska jag reda ut dagens ilandsproblem, godnatt gott folk
en godnattpuss


träningen på g igen!

nu är träning i full gång igen! har tränat idag två timmar, en timma yoga och en timma kondition. imon ska jag också vara lika duktiga, först fatatack, core, arobics och avslutning med boty step. om inget ändras så är mina planer så.

nadja och jag har inga planer för helgen.. lutar nog mot en lugn stillsam, myskväll denna helg med. det är trots allt höst och kallt nu, mys hör till. fast fest lockar mig lite det är så mycket roligare. jag trivs iallfall med allt bra, denhär låten gör mig glad när jag saknar dig för mycket och ensamheten blir för stor.

nu ska jag läsa sofis mode sen sova, alone
en godnattpuss


som fast föralltid

nu sitter den där. som fastspikat och jag gillar den!
jag har haft en underbar dag med mamma, mycket skratt och roligheter. vi hittade inte ens till vimmerby vilken skandal. hah kom också hem med ett par nya ridstövlar dom var perfekta och så åt vi mc donarlds. det var vi värda.

nu ska jag njuta av allt bra! tener una buena tarde

Jungfrun

Jungfrun tar man aldrig fel på! hon är prydlig och vill ha rent runt sig, hon sitter sällan still utan far omkring i rummet och städar och plockar. Hon gillar spets och volanger, hon tycker om att sy sina egna kläder och dekorera dom.
kännetecken:
Nyckeln till hennes psyke, jungfrun, är hennes behov att tjäna andra människor, hon trivs bäst när hon ger service av något slag åt hennes medmänniskor. ordning och kontroll måste hon ha. det är de två faktorer som ger henne trygghet i livet. ofta finner hon tröst och glädje i ett varmt och stabilt förhållande, men för hennes verkliga trygghet måste hon lita på hennes egen intelligens och självbehärskning. hon är den verkliga arbetsnarkomanen och arbetar mer än något annat stjärntecken. hon är interlligent, snabbtänkt, omtänksam och vänlig, en männsika med stark ansvarskänsla, en pålitlig vän i nöden. hon gör allt för släkt och vänner, för hon bryr sig mycket om vad andra tycker om henne. hon är hård mot sig sjäv och strävar ständigt efter perfektion, hon har svårt att bli nöjd, otroligt sinne för ordning och detaljer. därför behöver hon mycket kärlek från föräldrar och vänner för att kunna älska sig själv.

utbildningen:
hon värderar tanken högre än känslan och kan ibland stänga av känslorna för att få tänka fritt. hon orar dig mycket för vad som hänt eller kommer hända. hon hetsar ofta upp sig för småsaker och jungfrun kan inte tolerera slarv av något slag, hon blir fullkomligt tokig på stökigheter. även i skolan är det ordnig och reda, redan som liten var det hennes bänk som var mest ordning på. skolan sköter hon som bäst, och lämnar alltid in allt i tid och gör sitt bästa. de flesta jungfrur fortsätter på universitet, men egentligen är handel och teknologi deras specialitet. jungrun passar inte som chef utan snäppet under eftersom hon gärna kan förolämpa sina anställda om dom inte är lika fina.
jungrun är sann perfektionist och kan lyckas med nästa allt, har hon tänkt att hon ska klara det gör hon det också. hon är en så stor arbetsnarkoman att har svårt att slappna av, hon vet inte hur man gör. ofta ser man henne efterknäcka på fritiden, hon älskar att göra sig nyttig och trvis där andra behöver henne.

vad hon äter:
hon är noga vad som stoppas in genom munnen, om hon går på diet skrivs varenda kalori upp över dagsintaget. vad hon än gör så gör hon det helhjärtat och bantningsmatseladar följer hon till punkt och pricka. man kan ofta se henne i hälsoaffären, hon är mån om sin hälsa och läser ofta på etiker vad maten innehåller så hon vet vad som stoppas in i sin mun.

hur hemmet ser ut:
Jungfruns fläckfria hem kan man ofta se i dyra veckotidningar som exempel på perfekta hushåll. allt ska bara fint helt i lyx då trivs hon som bäst. det är inte bara huset som måste vara fint hon lägger stor vikt på vart hon bor också, skogen vill hon inte bo i, träden ställer ju aldrig upp sig i prydliga rader.

Kärleken:
hon behöver en karl som hon kan respekter och se upp till, och som uppskattar hennes sinne för ordning och reda. hon föredrar alltid den allvarliga, flitiga, värdiga typen framför playboyen. som hustru är hon mild, lojal och öm, mannes bästa sjuksköterska. hon utför varje uppgift perfekt, rutar in varje minut av dagen och avskyr att slösa bort en enda. Hon passar bäst med oxen och stenbocken. oxmanen ger henne stadga, tålamod och vidgare vyer lika väl som värme och tillgivenhet, medan stenbocken är en utmärkt försörjare och hjälper henne att tycka bättre om sig själv. hon vill att han ska acceptera hennes kostvanor och han ska få henne att skratta. hon älskar att skratta och ser det som livets avslappnig.

allt stämmer in så fruktansvärt bra på mig, en del saker är negativa och en dela positiva. men så är det och jag älskar mitt tecken, därför ska det bli en del av mig idag.
mitt stjärntecken


Källa:
boken sådan är du- stjärnteckerna berättar av Anna peteri


evening



jag har jobbat hela dagen, nu värker det i fötterna. jag ska krypa ner under mitt täcke nu och mysa. åh så mysigt!
imon händer det saker, ledig från skolan och jag ska känna smärta. sen sitter den där föralltid! en dag med bara mamma ska det bli också.
nu ska jag krypa ner, hörde att man ska ha sovit mycket innan,
men sånt ska man väl inte tro på?
en godnattpuss


svart på vitt

har varit ute och gått med becca i regnet, jag vet det öste ner ett tag. men det har ingen dött av. nu väntar jag på min kebab rulle, det är ju lördag. jag älskar fet mat, tänk om man kunde leva på det varje dag.
min kväll ska jag spendera med sara och mina tvillingar. film och mys. för imon ska jag jobba massa timmar inte bra att festa dagen innan, jag ska bli nyttig nu. en vit helg. trevlig kväll

du betyde så mycket när jag förlorade mig själv.
jag saknar dig och nu gjorde jag det igen.



tjusiga tvillingar


ösregn en lördag

här är lite bilder på min fina ny designade garderob, äntligen klar. rätt nöjd. tack pappa som gjorde hyllorna till mig och mamma som jagade runt hela stan efter skokartonger som jag skulle lägga min skor i.
vaknade av att det regnade jag som skullemut och springa! men så blev det inte, kan det sluta så jag kan få min springtur snart? nu ska jag måla naglarna vinröda.








my styling





ÄLSKA DAGEN! slutade tidigt i skolan, ridit min underbara ponny, fixat i ordning mig garderob - nu är den perfekt, bra humör. skulle ge mig på att ta lite bilder på den och lägga upp på bloggen men kameran dog, kanske kommer upp lite bilder imon vet vet?

imon ska jag träna, fika och umgås med rebecca å emme.
å nu innan jag somnar ska jag slå en pling till nadja. mycket att berätta.
jag älskar bara livet så mycket ibland. en godnattpuss

njutning

simmade runt i simmhalles pool idag, satt och bubblade, bastade och jag njöt av livet. vi köpte med och ben & jerry's glass hem efter en timmes simmning kan man väl vara värd det. åt desutpm nadjas och min goda sallad till lunch idag. mys framför soffan när regnet öste ner sen en härlig träning med min häst nu ikväll, mycket samling. pluggat lite matte och nu ska jag sova.

förresten jag börjar bli nervös, månader har blivit veckor och veckor har blivit dagar, nu är det bara fyra dagar kvar. sen gör det ont och den går aldrig ta bort. tatta mig!

åh jag som skulle sova vid tio idag hade jag betsämt, jävla dator som håller mig vaken
nu måste jag sova en godnattpuss