Jungfrun

Jungfrun tar man aldrig fel på! hon är prydlig och vill ha rent runt sig, hon sitter sällan still utan far omkring i rummet och städar och plockar. Hon gillar spets och volanger, hon tycker om att sy sina egna kläder och dekorera dom.
kännetecken:
Nyckeln till hennes psyke, jungfrun, är hennes behov att tjäna andra människor, hon trivs bäst när hon ger service av något slag åt hennes medmänniskor. ordning och kontroll måste hon ha. det är de två faktorer som ger henne trygghet i livet. ofta finner hon tröst och glädje i ett varmt och stabilt förhållande, men för hennes verkliga trygghet måste hon lita på hennes egen intelligens och självbehärskning. hon är den verkliga arbetsnarkomanen och arbetar mer än något annat stjärntecken. hon är interlligent, snabbtänkt, omtänksam och vänlig, en männsika med stark ansvarskänsla, en pålitlig vän i nöden. hon gör allt för släkt och vänner, för hon bryr sig mycket om vad andra tycker om henne. hon är hård mot sig sjäv och strävar ständigt efter perfektion, hon har svårt att bli nöjd, otroligt sinne för ordning och detaljer. därför behöver hon mycket kärlek från föräldrar och vänner för att kunna älska sig själv.

utbildningen:
hon värderar tanken högre än känslan och kan ibland stänga av känslorna för att få tänka fritt. hon orar dig mycket för vad som hänt eller kommer hända. hon hetsar ofta upp sig för småsaker och jungfrun kan inte tolerera slarv av något slag, hon blir fullkomligt tokig på stökigheter. även i skolan är det ordnig och reda, redan som liten var det hennes bänk som var mest ordning på. skolan sköter hon som bäst, och lämnar alltid in allt i tid och gör sitt bästa. de flesta jungfrur fortsätter på universitet, men egentligen är handel och teknologi deras specialitet. jungrun passar inte som chef utan snäppet under eftersom hon gärna kan förolämpa sina anställda om dom inte är lika fina.
jungrun är sann perfektionist och kan lyckas med nästa allt, har hon tänkt att hon ska klara det gör hon det också. hon är en så stor arbetsnarkoman att har svårt att slappna av, hon vet inte hur man gör. ofta ser man henne efterknäcka på fritiden, hon älskar att göra sig nyttig och trvis där andra behöver henne.

vad hon äter:
hon är noga vad som stoppas in genom munnen, om hon går på diet skrivs varenda kalori upp över dagsintaget. vad hon än gör så gör hon det helhjärtat och bantningsmatseladar följer hon till punkt och pricka. man kan ofta se henne i hälsoaffären, hon är mån om sin hälsa och läser ofta på etiker vad maten innehåller så hon vet vad som stoppas in i sin mun.

hur hemmet ser ut:
Jungfruns fläckfria hem kan man ofta se i dyra veckotidningar som exempel på perfekta hushåll. allt ska bara fint helt i lyx då trivs hon som bäst. det är inte bara huset som måste vara fint hon lägger stor vikt på vart hon bor också, skogen vill hon inte bo i, träden ställer ju aldrig upp sig i prydliga rader.

Kärleken:
hon behöver en karl som hon kan respekter och se upp till, och som uppskattar hennes sinne för ordning och reda. hon föredrar alltid den allvarliga, flitiga, värdiga typen framför playboyen. som hustru är hon mild, lojal och öm, mannes bästa sjuksköterska. hon utför varje uppgift perfekt, rutar in varje minut av dagen och avskyr att slösa bort en enda. Hon passar bäst med oxen och stenbocken. oxmanen ger henne stadga, tålamod och vidgare vyer lika väl som värme och tillgivenhet, medan stenbocken är en utmärkt försörjare och hjälper henne att tycka bättre om sig själv. hon vill att han ska acceptera hennes kostvanor och han ska få henne att skratta. hon älskar att skratta och ser det som livets avslappnig.

allt stämmer in så fruktansvärt bra på mig, en del saker är negativa och en dela positiva. men så är det och jag älskar mitt tecken, därför ska det bli en del av mig idag.
mitt stjärntecken


Källa:
boken sådan är du- stjärnteckerna berättar av Anna peteri


Kommentarer
Postat av: JULIA

med frida;-) hoppas tatueringen blir bra :) puss

2009-10-05 @ 09:29:20
URL: http://juliaebba.blogg.se/
Postat av: frittfall

Vill man charma en oxe så ska man bjuda på gott vin och god mat. Då har man den på "kroken" direkt!! bara ett litet tipps om du känner någon haha ;)

2009-10-06 @ 17:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback