Om

Min profilbild

Sofie


RSS 2.0

fart på livet

shit vad tiden rinner iväg snart är det julafton konstaterade jag idag, men innan det ska jag hinna med
några prov och julklappsinköp och julbak och massa träning och ja massa saker.
men det ska nog hinnas med... måste bestämma mig för vilken mobil jag ska ha med? min är sönder och
jag ska köpa en ny men vilken, jag spyr på min ständiga beslutångest. nu ska jag lägga mig och läsa
dem sista sidorna i världens bästa bok elsas mode, sen ska jag ge mig på alla fyra twilightböckerna,
ja ni hörde rätt .. tänkte passa på nu när jag är i läsarfarten.

dags att borsta gardarna och ge mig själv lite sömn
imon börjar jag halv elva men ska ut på en powewalk innan dess
bäst att krypa ner. GODNATT


TREND


första advent

idag är det första advent och jag tände det första ljuset i staken idag till frukosten, mysigt
nu har jag jobbar några timmar. måste plugga lite och sen ska jag färga sis hår.
hann tyvärr inte med julskyltningen pga jobb men jag tjänar hellre pengar just nu än gör av
med dom. ska iväg snart lång här ifrån.
nu ska jag bege mig till gymmet och träna bort min trötthet..




jag gråter när jag ser bilder på dig
jag saknar dig så mycket
ibland är väntat väldigt lång
jag döper dig i sanna vatten
och roppar ut ditt namn
bortom gråtten å bortom skratten
står en ensam man

julstädning på hög nivå

min fredag var bra var och besökte en vän i kalmar.
idag har jag varit hos my ponny hela dagen, pyntat och städat sen hem och göra samma sak.
nu kan julen komma för min del, jag är helt slut ska hoppa in i duschen och göra mig lika ren.
sen ska jag mysa framför tv:n mamma har precis varit handlat goda saker.
måste börja med min önskelista snart också, massa smycken. i like it! döskalleringar typ
trevlig lördag







en vanlig torsdag med studiedag..













'
lite bilder från dag. har även bakat massa goda lussisar med mathilda. GOODNIGHT

kväller

jag längtar till imon, jag och mathilda ska ha en underbar dag med lussebak, modellbilder,
och en lång promenad.
nu ska jag se paradie hotel och krypa ner i sängen.
GODNATT!

studiedag och ..


sitter och letar nyårklänning börjar bli dax nu, vad ska man ha liksom? tror jag vill ha lite spets, glitter och glamour. perfekt!
nu har jag spenderat lite tid med nadja, nu ska jag ta en kort promenad, sen laga mat.
fast sen måste jag fortsätta läsa elsas mode, jag är helt besatt kan ej sluta.
jag ropar hej




091124

jag tog vaccinet igår och idag vaknade jag av feber och värk i hela armen. sjukanmälan direkt, jag kunde inte röra mig, har spenderat hela min dag i soffan tills klockan var halv 3 då skulle jag till stallet för att ta in hästarna sen hamnade jag i soffan rätt så snabbt igen när jag kom hem. usch nu ligger jag i sängen istället för att ändra min omgivning lite. men något som piggar upp mig lite är att idag är det exakt en månad till julafton så himla mysigt, jag älskar julen. på torsdag ska jag och mathilda baka lussebullar eller lussekatter.. vilket av det säger man? iallfall lusissar :)

pratade nyss med mina kära vänsyster jossan snart kommer barnet, det är en tjej. så himla kul.
måste åka och hälsa på henne sen. nu ska jag se andra avenyn på svtplay. godnatt


modefeber pic

jag gillar allt nu, är galen i alla läckerheter ge mig en miljon.

picture party


Söta 18åringar


folk


jag och söta felicia


dancing


lite bilder från gårdagen och jag hoppas dom har mer än kul. nu ska jag äta lite för första gången idag.
sedan ta lite frisk luft och åka till select, har legat i sängen vid datorn hela dagen. dålig varna

SKÅL





nu jag ska fira mina artonåriga tvillingar, en jävla fest med jävla gutt folk. slå klackarna i taket
nu skål!!!!

helspänt

jag som trodde jag skulle somna på filmen för jag var så trött, inte ens chans jag satt helspänd hela tiden
den var så bra att jag vill se den om och om igen. nu ska jag beställa hem alla böcker jag måste läsa vad som händer sen. nu med det samma. kan inte vänta ett år.  idag har jag och select varit modeller, nadja var också med på ett hörn, kanske borde satsa på den karriären. hah
nu ska jag mysa, sen sova tidigt blev lite sömn i natt och imon ska jag upp tidigt och träna innan jobbet. sen ska jag slå klackarna i taket. godnattens

älskade dagar

ibland bara älskar man sina dagar och det gör jag just nu. vi gick på bio idag med skolan i taket lyser stjänorna som jag sett ett antal gånger men slapp ju lektioner istället. jag har haft otroligt kul med min mathilda idag. vi gick in på resebyrån för att kolla resa, måste ta mig till värmen så skönt. fårse vart vi hamnar. sen mötte mig upp alexander och köpte saffransgifflar vi hittade inte lussebullar någonstans. men hallå det är ju snart jul? hur sent ute är dom?
sedan åkte vi hem till mathilda och richard å fikade lite, jag älskar allt mysigt som tillhör julen. känner verkligen julkänslor i år, älskar't. jag och alexander hämtade elin och jocke vi köpte godis och hämtrade biobiljetterna för ikväll smäller det. twilight - new moon som vi längtat. hoppas bara den är bra nu. kommer i allfall på trycka i mig godis för att hålla mig vaken i natt. tänkte försöka sova lite nu men kommer bli svårt kan inte sova såhär tidigt.
men sla försöka, rapport om filmen kommer imon

på återseende


oops!

ops ja!jag har en såndär dag då jag är väldigt ambitiös, först skolan, sen hem och städa åt mamma måste få henne på gott humör, pluggat å nu sitter jag är äter mat för att om sisådär 30min bege mig mot gymmet. älskade lillördag  åhhhhhhhhh imon natt är det twilight som vi väntat och längtat, snart sitter vi där. rob är så snygg!
jag vill ha en kamera så jag kan ta nya kort ....



lite färg i min tillvaro

jag har satt lite färg på mitt hår idag, en liten förändring och jag känner mig fräschare. nu ska jag mysa, jag älskar juletider, det är så mysigt.

shoppingalcoholic

ibland får jag otrolig panik på mig och ångest upp över huvudet. shoppat idag med mina tvillingar, inte många tusen lappar kvar, och när ska jag inse att galjarna är slut i min garderob och det går inte in fler kläder. rensade den nyss och ändå är varenda milimeter proppad av kläder. endel har jag inte ens hunnit använda. helt otroligt. tror jag ska ge mig själv köpförbud fram till jul, jag kan ju använda det jag har först. pengarna som är kvar på kontot ska gå till min resa punkt slut. 'jag behöver sömn nu med det samma, en lång dag väntar imon! imon gör mina skinbyxor min outfit, precis som elin kling bär sina!


taggar


modefeber pic

jag har haft en skön dag, sov halva dagen, men jag tror jag behövde komma ifatt i sömn. städat rummet. varit hos select, och aldrig har jag kännt mig så lycklig av att vara hos henne och se henne. ikväll har jag tagit hand om mig själv, lite spa behövs och det är söndagen en bra dag till. nu är det paradise som gäller.
imon ska jag shoppa loss som tusan, nya träningskor, tröjor, skinbyxor, massa står på min lista, ett par sånna coola pumps med kanske... nu är snart pausen slut, åter till tv.

på återseende.

select bara min select och den hemska natten

jag har verkligen haft den hemskaste natten i mitt liv, jag hade svårt att tro att något sånt här hemsk kunde hända mig. men så var det ju fredag den 13:de också. det började med att jag hade tagit ledigt från skolan för vi skulle åka ner till vetrinären med Select och kolla om hennes ben hade blivit bättre, när jag då kom till stallet på morgonen ville hon inte äta morötter, hö eller något matigt. alltså var ju något fel. när vi kom till vetrinären visade hon stora tecken på att det var magen hon hade ont i. Hon fick då 5liter dropp, b-vitamin tillskott och smärtstillande. så återbesöket med benet var ju helt glömt, verkligen tur att vi skulle till vetrinären just idag.
Det tog ungefär en timme för droppet att rinna ner och ut i blodet och jag satt hela tiden och vakade på henne, hemsk att se den undebaraste man har med massa slangar och kanyler. När hon fått i sig allt dropp såg hon bättre ut och vi kunde kolla hennes ben lite, när vi longerade henne på volten såg hon helt okej ut, hon visade däremot lite på böjprovet. men eftersom vi inte kunde höra något ljud när vi lyssnade på tarmarna så kunde vi inte börja behandla benet. hennes mage skulle inte klara det och inte när vi skulle bli tvugna att droga ner henne lite. Så vetrinären sa att hon var tvugen att få 5 liter dropp till för att se om magen blev bättre. Select visade stora tecken på smärtor därför fick hon en dos smärtstillande till. efter att den påse också runnit ner gick vi med henne i ca 30min. därefter kunde man höra lite ljud från magen men ingen större skillnad. vetrinären sa att hon tyckte vi skulle åka hem och se om det blev bättre, det kan ta ett tag innan smärtorna släpper. hon kunde inte säga om det var tarmvred eller bara början till kolik. När vi väl kom hem såg hon piggare ut men såfort hon kom in i boxen och jag vände ryggen till lade hon sig ner i boxen för hon hade så ont, så jag gick ut och gick med henne i 30min till det är det enda man kan göra med hästar med magsmärtor alltså början till kolik. När jag tog in henne i boxen igen la hon sig ner så mamma beslutade att vi skulle ringa jourhavande vetrinären som kom inom kort. hon tyckte det var konstigt att vetrinären i kalmar inte gett select paraffinolja, så det skulle vi försöka få i henne genom en slang som hon förde upp genom ena näsborren ner i magen, det tyckte select inte var särskilt skönt vilket man kan förstå. men det gick efter en dos lugnanade. Allt gick bra tills hon skulle ta ut slangen och ett blodkärl spricker, det bara fossar ut blod som om select vore västa draken som sprutar blod istället för eld. vägar, min jacka, mamma, golv allt var blodig och där står select halvt levande och kan inte göra någoting. jag tycker så otroligt synd om henne. efter drygt en kvart hade vi fått stopp på det och vetrinären sa att hon behövde vila. Jag hade inte ätit på hela dagen, det hade liksom inte funnits en tanke på mat så mamma åkte och hämtade kina mat, det passade bra i min mage. Sen begav jag mig en stund till mathilda för att prata och se en film för att få tankarna på annat en stund. mamma var i stallet hela tiden och gick med select. men hon visade inget tecken på att blivit bättre så mamma ringde helsingborg. han sa att symtomen select hade lät som akut operation och tyckte vi skulle komma ner, men det uteslöt vi ganska fort för select var för dåligt för att kunna stå i en transport i fyra timmar. Istället fick jourhavande vetrinären komma tillbaka och ge henne mer smärtstillande och vi kunde bara hoppas på att det skulle bli bättre. annars kunde vi nog bara inse att den sista stunden i selects liv var kommen. Mamma hämtade mig hos mathilda och på med, termobyxor, dubbla jackor (eftersom select blodat ner min varma vinterjacka), mössa, vantar .. allt nu väntade en lång natt vid selects sida. Hela natten satt jag vid selects och vakade med mamma, någon halvtimme ibland la vi oss sadelkammaren på betonggolvet där vi la ut selects tecken. Hon är det bästa jag har, fanns inget alternativ för mig, det var liv eller död som gällde och jag hade bara ett mål. hon skulle överleva! det var så hemsk att se henne ligga helt utslagen, och andas tung och stöna av smärtorna, hon slog mot magen och kunde inte ligga stilla, men sen kom ljuset. när klockade började närma sig halv fyra på morgonen hörde mamma att hennes mage kurrade och hon åt lite av maten i boxen. ett gott tecken på att hon mådde bättre och jag har aldrig varit lyckligare. Mamma och jag åkte hem en stund senare och sov en stund i sängen. klockan sex åkte mamma tillbaka för att kolla till henne, nu fanns det bara bra täcken, en stor lättnad. När jag själv vaknade kvart i åtta för att bege mig till skolans öppet hus, dunkade det i huvudet, örat sprängde för jag hade sovit på det kalla golvet, mina ögon var ihopklistade av alla tårar. in i duschen för att vakna till, massa smink och iväg till skolan. När jag sedan åkte tillbaka efter skolan var hon pigg, åt mat och det fanns lite glimmt i henne. Detta hopp fanns verkligen inte igår, så dålig som hon var igår jag trodde aldrig hon skulle överleva. att se den man älskar mest ligga och ha så ont är hemsk.
Select är det bästa som hänt mig och jag komma aldrig släppa taget om henne det ska hon veta. Vi är fast vi varandra, jag ger hela mitt liv till henne. tillsammans kan vi klara av allt, du och jag mot världen min ängel. du är min stora livsgnista





jag tror det finns en kraft i världen som lever under ytan
nått primitivt och vilt som vaknar när man behöver en knuff
för att överleva.
likt vildblommor som blommar efter att branden härjat i skogen
de flesta är rädda för den och gömmer den långt inne
med det finns alltid dom med modet att älska det otämjda.
Lilla flicka Select

jag älskar dig


svävar på moln

jag har haft en underbar dag idag med, jag glider fram på molnen och känner mig i en annan värld, jag liksom svävar. jag känner mig så lugn och trygg. men det är inte kärlek. det känns som det finns en ande som ger mig allt hopp, ja jag inbillar mig men jag älskar att drömma. jag lever på allt bra!
IDAG har jag bokat biljetterna till sverigepremiären för twillight. åh jag kan knapp vänta!!

imon ska vi tillbaka till vetrinären med Select, hoppas hon är bra nu står inte ut med att se henne så ledsen
med sorgsna ögon. hon vill ju kunna sväva fram som jag på sina fyra ben och inte stå i en jävla bok.
stackars liten. förresten så kommer min älskade naddi hem imon, äntligeeeeeeeeen!

nu ska jag läsa lite i elsas mode igen, det var så bra kan inte sluta.
godnatttenssss ge mig min bruna färg tillbaka, imon åker min kära bror
förresten till indien. kommer bli tomt.


elsas mode å mys

jag har haft en otroligt bra dag, slutade klockan 12 vidare hemåt för att mysa framför en film med en mysig filt.
lite plugg, har renskrivt förtagsekonomin bra jobbat sofie!! gjort en god sallad och tränat jag började ett nytt liv igår jag ska äta nyttig mat och mycket träning. sen slog tobbe och jag vad om vem som kan hålla sig ifrån godiset längst, jag är en riktig godisgris och det känns otroligt jobbigt. 200kr står på spel.. jag känner redan vinsten i plånboken. hah känner mig otroligt lycklig för tillfället, speciellt när mamma kom hem med boken Elsas mode som sofi Fahram skrivit. nu ska jag kryper ner under täcket och läsa den, så jag säger godnattens för min del.

åh förresten är jag djups ledsen att jag inte kan åka till kalmar på lördag och
kolla in jimmy choos kollektion för vi ska ha öppet hus i skolan, oh kill me!


mys med stearin

jag har myst med ljus hela eftermiddagen i detta blåsväder och pluggat. tänkte dra mig till gymmet om jag kan ta mig ifrån detta mysiga, och klara det med min träningsverk.

tänk att det var så långe sen och jag saknar dig än
jag vill bara gå förbi tiden, ni har säkert hört att jag träffar honom
jag håller min löften, jag ville leva farligt och få lite fart.
men jag väntade för länge, på söndagen när han gick är det svårt att
vara ensam, jag kan inte skilja på om jag vill vinna dig, jag kan inte
skilja på om jag vill bli av med dig



skor är min passion

Fars dag

Fars dag och min dadi fick ett duntäcke precis vad han önskade sig och han bler superduper glad
vilken skön helg jag har haft när jag tänker efter, en mysig lördag och en kanon söndag. Träningsverk i hela kroppen men så ska det vara efter alla timmar träning jag har hunnit med denna helg. kanon bra.
nu har jag sett på ensam mamma söker, så nu tänkte jag lägga mig i sängen med tända ljus och kolla på det exlusiva programet hur det gick för dom efteråt. så himla kul program. är så glad att jag köpte min bärbara diamant så jag kan ligga och kolla på vad som helst och läsa och prata med folket när jag ligger ner. älskar't

en godnatt puss till alla solstrålar från mig.
jag är superduper glad idag
så glad att jag har funnit en viss person

förresten idag åkte nadja till södertälje ... kommer sakna henne otroligt mycket

du gör mig så glad

endast mail och koder

jag visste vem jag var när jag var hos dig
du var någon jag väntade på
när du dök upp omvandlades allt, i huvudet fanns bara du
jag älskade känslan, din doft, ditt sätt, ditt allt
du hade ett hjärta utan hem och jag var säker på att
vi skulle ha det bra.
jag dricker glögg
med balkong dörren öppen inatt
jag är så trött på alla mail och koder
jag vill ha dig här på riktigt inatt
och suga liv ur din halspulsåder
ja för en doft av sommarens sista dagar
när vinden blåser in ifrån England

som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd
det är så lätt att fantisera
och mina tankar och minnen står mig upp i halsen
men mycket vill ha mera
och jag har kvar av sommarn som vi hade
om du behagar komma hem från England

förstör inga minnen du vill inte se mig såhär

LÖRDAG

jag har spenderat den största tiden av min dag på gymmet, jätte roliga pass idag på deras öppet hus och otroligt rolig instruktör. sen har jag pysslat lite här hemma och för ovanlighetens skull ska jag vara hemma ikväll även om jag gärna skulle vilja festa loss och slå klackarna i taket. jag har istället lagat mat till familjen och nu ska jag snart till felle och se film och mysa lite. var länge sen jag tog min tid till henne så ska bli otroligt mysigt och snackit.
men innan jag beger mig så måste jag vissa bilderna på en otroligt fin strand som jag bara vill till. daniel och dom ska åka dit om två dagar .. om jag är avundsjuk, fyfan. vill iväg här ifrån, vill bara vara där skulle vara otroligt kul.

imon ska jag spendera några timmar till på gymmet,
idag blev det två och jag är hel nöjd att jag klarade det.


whiteheaven beach

härlig höstdag

slutade klockan 12, strotsade runt på stan, besökte mathilda och rikards nya lägenhet, mathilda och jag bakade kladdkaka som inte blev kladdig, jag kollade på min syster som hoppade för Lotta schultz, tog hand om min sjuka söta ponny, gick till coffe house och åt med nadja. nu har jag mest kollat runt efter mobiler, måste ha en ny. nu är det verkligen panik, mina toutch-knappar slutar fungera helt plötsligt och då kan jag inte göra något med den...

nu ska jag sova orkar inte ens tänka längre, imon är det en lång dag av träning.
en godnattpuss



pick å pack till solen.

huden hettar jag har tagit på after sun och det känns precis som när jag var i Bulgarien. jag saknar tiden och vill bara tillbaka, vill tillbaka till värmen och allt det underbara. jag måste dra in på utgifterna på alla kläder och ta mitt pick å pack utomland till solen. från å med idag heter det spara.
förresten idag gjorde jag, mathilda å frida en impulsgrej vi åkte till simhallen å simmade i en hel timme, bra min träning ligger verkligen på topp nu. sen har jag faktiskt varit på gymmet å sprungit också. duktigt! I helgen är det workout och öppet hus på friskvårdshuset förresten, kom dit! jag kommer bara där hela helgen. älskar att träna.

nu ska jag se MTV Europe music awards 2009, har redan missat massa. rusning haj

nu inspireras vinters make up av twlight filmen, vampyrer. mycket snyggt å jag ska försöka ge mig på det någon dag. en annan iallafall

hola!

det var snöstorm när jag cyklade hem från skolan vem skulle kunna tänka sig i morse att det skulle bli snö idag? inte jag då hade jag aldrig tagit cyklen, imorgon ska mormor och morfar köra mig hatar snöstorm.
en rätt meningslös dag, inte pluggat något på spanska som jag har prov i imon. bara någon enstaka timme och det räcker inte. har mest ätit massa kakor och onyttig har ångest så åkte till gymmet men hann bara träna en timme. sen hem å fixat. men imon ska jag ta tag i mitt liv måste klara av att inte äta massa sötsaker.

imon ska jag till min fyrbenta, sen träna och sola. äntligen får jag göra det
känner mig som ett lik just nu, men ska inte sola mycket bara lite. vill inte ha cancer. hah
sen ska jag mysa det är ju torsdag och jag har inte prov. jag vet att jag kommer få besök.
nu ska jag krypa ner, tända ljus och försöka lära mig iallafall ett ord till på spanska.

beso de buenas noches


jag vill ha ett handsmycket, såååå snyggt!                                                             pic modeflickan.se

min favorit, rob




alltid har min favorit varit chad jag har aldrig viljat byta, men nu har jag en ny jag är helt nerrkärad i han. hur snygg som helt och jag blir tokig när jag ser han. och snart är premiären för den nya filmen, kan inte ens vänta. jag räknar ner... snart är dagen där.

nu ska jag plugga jättemycket, kolla in sofis mode, kolla lite från modeveckan som gick på tv igår och ta en riktigt powerwalk. hinner tyvärr inte träna något annat dag. men situps hinns alltid med.
förresten längtar jag till helgen den ska bli mysig, utan jobb sen har vi öppet hus på friskvårdhuset så ska vara där hela dagarna och träna. ska dra med mig mamma också. pussciao

stopp! från början

min hand värker. men jag kom på att nu är jag och min fyrbenta lika skadade vi lyckas med allt båda två. lite komiskt att det var vi samma tillfälle med. hah har pluggat lite idag, väldigt lite egentligen någon mer timme hade behövs men spenderade min tid på att träna mer istället. en timmes joggingtur och sen 1,5 timmes powerwalk med nadja det kallar jag träning det. jag måste få fart på mig själv igen, i helgen har jag fått i mig två pizzor och mc donarlds. ångest upp över huvudet. aldrig mer skräpmat. punkt slut

nu ska jag sova och fundera på vad jag vill förändra med mig själv
något måste uppdateras, kanske ny hårfärg? en godnattpuss


slank..

tillbakablickar på hallowen

sitter hemma och pluggar på naturkunskapen har prov i det imon. är helt slut vill bara sova hela dagen. vilken hallowen det blev, helt otrolig. en borttappad mobil men som kom tillbaka, den saknade mig för mycket. en stukad hand och en hel söndagmorgon spenderad på akuten. det var inte bruten och tur är väl det med min klumpighet. en hel söndag på jobbet från elva till klockan åtta, utan sömn var jag rätt sliten där. därför jag tog mig en vilodag idag, tyvärr är det mycket i skolan som måste göras. har iallafall hunnit lägg in dom få bilderna som togs på mig och nadja i helgen. tur mamma har en kamera i allafall när ingen annan har det. hah jag måste köpa mig en ny inser det nu, det blir så mycket roligare då.

hallowen pic innan vi gav oss iväg, tyvärr inga från kvällen..